2024. április 25., csütörtök

Egy sebész brutálisan megverte feleségét

A zimonyi rendőrök letartóztatták N.O.-t, aki a gyanú szerint megverte feleségét. Sajtóértesülések szerint egy ismert orvosról van szó, írja a b92.net.

A nőt súlyos sérülésekkel szállították a zimonyi kórházba, jelenti a Blic. A nőnek látható véraláfutások voltak mindkét szeme alatt.

Sajtóértesülések szerint a rendőrségre bejelentés érkezett, hogy a férfi pisztollyal ütlegeli feleségét. A rendőrök a helyszínre kiérkezve a lakás előtt taláták a 48 éves N. O.-t, aki a Szerb Hadsereg alezredese és a Katonai Orvosi Akadémia sebésze.

A lakásban találták a feleségét, I. O.-t is, aki szintén a Védelmi Minisztérium munkatársa, valamint mellettük még a három kiskorú gyermeküket is.

Nem hivatalos információk szerint a nő eleinte azt állította, hogy szóbeli vita volt közte és férje között, de tagadta, hogy férje megverte. Az erőszakos esetről a Katonai Rendőrséget is értesítették.

A megvert nő később kijelentette, hogy a férje már az év elejétől fogva az otthonukban többször fizikailag és pszichikailag is bántalmazta, verte, halálosan megfenyegette, levizelte és kábellel is fojtogatta.

A belgrádi harmadfokú ügyészség rendelete értelmében N. O.-t 48 órás előzetes letartóztatásba helyezték családon belüli erőszak gyanúja miatt.

Nyitókép: pixabay.com