2024. április 27., szombat

Minden, ami esküvő

Első alkalommal szerveznek esküvői kiállítást Topolyán – Jegyespárok, érdeklődők számára ingyenes a belépés

A topolyai EXPO Mezőgazdasági és Gazdasági Kiállítás és Vásár jó hírnek örvend a régióban, és sokan hallottak róla. Hamarosan egy újabb topolyai kiállítás indul útjára, igaz, ez alkalommal egészen más témában. Február 19-én, vasárnap első alkalommal tartanak esküvői kiállítást Topolyán, az Orfej teremben.

Az esemény fő szervezőjét, Simon Zsoltot először arról kérdeztük, hogy mi is az, hogy esküvői kiállítás.

– Kiállításunk az Orfejben lesz megtartva, ami eleve egy esküvői terem. Az eseményt úgy kell elképzelni, hogy szolgáltatók lesznek jelen, akik be fogják mutatni különféle szolgáltatásaikat. Nagyjából 20 szolgálatóra számítunk, akik között lesznek esküvői fotósok, videósok, dekorációkészítők, süteményesek, tortások, esküvőszervezők és menyasszonyiruha-szalonok. A kiállítás kapuit február 19-én, vasárnap 10 órakor fogjuk megnyitni, és 18 óráig lesz nyitva. A kiállítás a jegyespárok, szülők és érdeklődők számára teljesen ingyenes, mindenki be tud jönni és szét tud nézni. Az esküvői szolgáltatók ilyenkor általában készülnek kisebb-nagyobb akciókkal. Ha a pár a helyszínen lefoglal egy adott szolgáltatót, akkor bizonyos százalék kedvezményt kap. Ez kiváló alkalom a házasodni vágyók számára, hogy tájékozódjanak az árakról és a szolgáltatók aktuális kínálatáról – mondta el a fő szervező, aki arról is beszámolt, hogy az eddigiek alapján van érdeklődés a kiállítás iránt. A Facebookon idáig már 90-100 jegyespár jelezte, hogy biztosan ellátogat a kiállításra, de a szervezők további érdeklődőkre is számítanak.

– Elsősorban a magyarlakta településekről kapunk visszajelzéseket, Szabadkától egészen Temerinig. Szolgáltatóként el tudom mondani, hogy megéri részt venni ilyen kiállításokon. A szegedi esküvői kiállításon öt évig voltam jelen, és ennek köszönhetően rengeteg megbízást kaptunk Magyarországon. A kiállítóknak azt mondanám, hogy megéri befektetni egy standba, mert ha ügyesen dolgoznak, akkor biztosan tudnak megbízásokat szerezni. Fontos, hogy itt személyesen tudnak kapcsolatot teremteni a jegyespárokkal, és ez egészen más, mint egy Facebook-reklám – fogalmazott Simon.

Az esküvői kiállítás remek lehetőség a tájékozódásra (Felvételünk Illusztráció)

Az esküvői kiállítás remek lehetőség a tájékozódásra (Felvételünk Illusztráció)

Amint már említettük, az első topolyai esküvői kiállítás a jegyespárok és az érdeklődők számára teljesen ingyenes, de ajánlatos az előregisztráció. Ezt a +381/69/197-6049 telefonszámon vagy Simon Zsolt Facebook-oldalán lehet megtenni. A szolgáltatók, akik jelentkezni szeretnének, szintén ezeken az elérhetőségeken tehetik meg.