2024. április 26., péntek

Mesemondó verseny a népmese napja alkalmából

Az Újvidéki Módszertani Központ harmadik alkalommal hirdet amatőr Mesemondó versenyt óvodás, általános iskolás, középiskolás és felnőtt kategóriában.

A jelentkezők népmesével vagy a kortárs műmese-irodalom meséjével, meserészletével nevezhetnek be. Kérik a résztvevőket, hogy a produkciójukról készítsenek videofelvételt és ilyen módon pályázzanak. A felvételek beküldhetők villámpostán (umk@eunet.rs), vagy DVD-re rögzítve postán (Centar za metodiku, 21000 Novi Sad, Cirila i Metodije 11.). A produkciókat szakzsűri fogja értékelni.

Jelentkezni és érdeklődni Horvát-Kocsis Erikánál lehet a 063/82-82-178-as telefonszámon vagy az umk@eunet.rs  e-mail-címen. A benevezéshez szükséges  adatok: vezetéknév és személynév, kategória (óvoda, általános iskola I–IV. osztály, általános iskola V–VIII. osztály, középiskola, felnőtt) helységnév, a mese címe. A bejelentkezési határidő 2022. szeptember 15., a hangulatfotó egy korábbi, Újvidéken megtartott mesemondó versenyen készült, Kurczinák Lara temerini, negyedik osztályos diák fellépését örökíti meg.