2024. április 25., csütörtök
SZOMBATON MAGYARKANIZSÁN

Canarro gipsy swing

A Django Reinhard-féle lüktető swing muzsika mai hajtásai rendkívül népszerűek Európa-szerte. E stílus legjobb magyarországi képviselője a Canarro zenekar.

A zenekar rendkívül muzikálisan varázsolja elénk a 20-as, 30-as évek swing és jazz zenéjének magyar ízzel kevert világát. A Canarro egy eredeti manouche swing felállás, amelynek repertoárjában Django Reinhardt által ismertté vált gypsy jazz és a magyar zenei tradíciók találkoznak. A zenekar tagjai számos formációban bizonyítottak, és felléptek már világszerte számos nagy színpadon is. Több ízben is közös koncertet adtak a mesterüknek tekintett zseniális belga zenésszel, Tcha Limbergerrel Magyarországon és külföldön is. A Canarro-koncerteken a közvetlen zenei örömnek és az önfeledt hangulatnak lehetünk szem és fültanúi. A zenekar tagjai: Szakál Tamás – hegedű, ének, Marosi Zoltán – harmonika, Sidoo Attila – gitár, Jakab Viktor – gitár, Soós Márton – nagybőgő.

Szombaton 21 órakor az Art Café teraszán hallhatja őket a magyarkanizsai közönség. Szervező: a Regionális Kreatív Műhely és a Kanizsa-Turizmus Kft.

Helyfoglalás ajánlott a 024-415-0370-es telefonszámon. A belépés díjtalan.