2022. május 24., kedd

Vajdaság

Húsz éve a sérült fiatalokkal

A magyarkanizsai egyesület már húsz éve fogja egybe és veszi a szárnyai alá a sérült fiatalokat, és ezáltal a szüleiket is, hogy támogassa őket. Ez a támogatás kibővült, ugyanis az Együtt, Veled –...

Virágokkal is szépítik a várost

A topolyai helyi közösség, a Mezőgazdasági Iskola és Diákotthon tanulói és a Bambi Iskoláskor Előtti Intézmény növendékei virágokkal szépítették a várost.

A Fantast kastély (Fotó: Óbecse község Turisztikai Szervezete)

Megoldódik-e a Fantast kastély ügye?

Miután az idén februárban kivágták a fákat az Óbecse melletti Fantast kastélynál található kastélykápolna körül, április végén árvíz volt a kastélykomplexum környékén.

rendőrség illusztráció

Fokozott ellenőrzés a közutakon

Az egyre sűrűsödő közlekedési balesetek száma miatt a Belügyminisztérium munkatársai a nagykikindai körzetben a múlt hétvégén fokozottabban és nagyobb létszámmal mentek a terepre.

A magyarkanizsai Apró István is rendszeresen elhozza ebeit (Tóth Péter felvétele)

Kuvaszok a pályán

Kuvaszok csaholása hallatszott ismét a kishegyesi focipályáról. Kétéves kihagyást követően a hétvégén újra megszervezték a kuvaszok nemzetközi kiállítását Kishegyesen.

(Fotó: Paraczky László)

Ahol a hagyomány érték

A Jegrička Természetvédelmi Park az Ókér melletti kis folyócska déli partján található, ahol egy nagyobb tisztáson a helyi horgászok összefogással pár évvel ezelőtt felújították a horgásztanya...