2021. október 25., hétfő

Vajdaság/Óbecse

Az utolsó garabonciás

Az óbecsei Petőfi Sándor Magyar Kultúrkörben vasárnap, október 31-én, 19 órakor a Szekér Színház Krúdy Gyula Az utolsó garabonciás című művét viszi színpadra Póka Éva rendezésében.

Költők versenye

Az óbecsei Pero amatera Irodalmi Művészeti Klub szervezésében első alkalommal tartották meg a Népkönyvtárban a Költők versenyét, amely az óbecsei önkormányzat támogatásával valósult meg.

Andruskó Csaba

Kapacitásnövelés és felújítás

Az óbecsei községi képviselő-testület tegnap délelőtt megtartotta 15. ülését, amelyen a helyi képviselők tizenhárom napirendi pontról vitáztak, majd hoztak döntéseket.

Cserkész fogadalomtétel

Az óbecsei cserkészet életében jelentős a szombati nap, hiszen az 1943-ban bejegyzett 731. számú Pázmány Péter cserkészcsapat működése óta először tettek fogadalmat cserkészek ebben a városban.

Óbecse (Ótos András felvétele)

Naponta utazó egyetemisták támogatása

Az óbecsei önkormányzat ebben az iskolaévben is segíti az egyetemistákat, azokat, akik naponta utaznak az iskolájukba és havi bérletet váltanak. Az önkormányzat a támogatást a tartomány erre a...

A jubiláló Botra férfikórus (Fotó: Sörös Dénes)

Hittel és hitelesen

Vasárnap este tartották meg Óbecsén a Petőfi Sándor Magyar Kultúrkörben a Botra férfikórus fennállásának 10. évfordulója alkalmából szervezett ünnepi műsort.