2024. április 18., csütörtök

Megnyílt a zentai medence

A bár szolgáltatásaira péntekig kell várni

A felújítási munkálatok elvégzése után június 21-én, hétfőn kitárta kapuit a Népkertben lévő kék medence, így a zentaiak számára egy újabb fürdőzési lehetőség kínálkozik.
A felnőtteknek szóló jegy ára napi 200 dinár, a gyermekek után ötéves korig nem kell fizetni, az annál idősebbeknek pedig napi 180 dinár a belépő. Természetesen az érdeklődők válthatnak idénybérletet, amely 3000 dinárba kerül. Aki kényelemre vágyik, az napozóágyat bérelhet napi 200 dinárért. A medencében való lubickolás mellett a látogatók röplabdázhatnak és focizhatnak is a zöld felületen kialakított pályákon, amelyek használata díjmentes.

Aki kerüli a tömeget, az délelőtt menjen fürdeni

Aki kerüli a tömeget, az délelőtt menjen fürdeni

A medencét karbantartó zentai kommunális vállalat a fürdőzési idény kezdete előtt felújította a női és férfimosdókat, valamint az öltözőket – újságolta Slavnić Ákos, a vállalat igazgatója. Hozzáfűzte, hogy a fürdőzésben, napozásban kitikkadt zentaiak a tavalyi évhez hasonlóan a Trocadero kihelyezett „medencebárjában” frissíthetik fel magukat különféle italokkal és fagylalttal, ezt a szolgáltatást péntektől kezdve vehetik igénybe a fürdőzők.