2021. június 25., péntek
OLVASSA LAPUNK NYOMTATOTT KIADÁSÁT!

Sportvilág – régi-új mellékletünk újra az olvasó kezében!

Sportújságunk melléklet formájában 2020. március 16-án jelent meg legutóbb, s akkor beütött a baj.

Az egész világgal egyetemben a sport is megtorpant, sorra elmaradtak a sportesemények is, a Magyar Szó olvasóinak egyik kedvenc mellékletét nem volt mivel megtölteni. 

Mivel a védőoltás miatt már látszik a fény az alagút végén, ismét tervezhetünk – újságot is.

Vegye kézbe a Sportvilágot a Magyar Szó hétfőn megjelenő lapszámával együtt!

Mate NEMES (SRB) df. Mateusz Lucjan BERNATEK (POL)
Mate NEMES (SRB) df. Mateusz Lucjan BERNATEK (POL)

OLVASSA LAPUNK NYOMTATOTT KIADÁSÁT!

Vajdasági birkózóink évtizedek óta elkényeztetnek bennünket a jó eredményekkel, s ez nem változott meg az utóbbi időszakban sem. Davor Štefanek 2014-ben világbajnok, 2016-ban olimpiai bajnok lett, 2017-ben Nemes Viktor világbajnoki címet szerzett, Frísz Krisztián pedig a kontinensaranyat kaparintotta meg. Közben is voltak szép sikerek, de hogy csak az aranyaknál maradjunk, a közelmúltban Varsóban befejeződött Eb-n is kétszer játszották el a szerb himnuszt, s az egyik alkalommal Nemes Máté tiszteletére, aki élete eddigi legnagyobb sikerét könyvelhette el, azzal, hogy 2019-ben világbajnoki bronzot és ötkarikás kvótát harcolt ki. Mi sem természetesebb, hogy az újraindult Sportvilágban ő az első hősünk, hiszen hamarosan újra edzőtáborba indul, július közepén meg már Japánba repül. 

Nemes Máté az Eb-n szerzett élményeiről, az előtte álló feladatokról, az oimpiára való felkészülésről is beszélgetett Laták István kollégánkkal.