HOROSZKÓP

Januári előrejelzés

Pénzes Etelka

2019. december 31., 13:35 >> 2019. december 31., 14:38

Kommentek száma 0  A cikkhez tartozik képgaléria  Megjelent nyomtatásban

Nemcsak az ön születési jegyére utaló előrejelzést ajánlatos elolvasni, hanem azt is, amely az ön aljegyére vonatkozik (az aljegyet asztrológus számíthatja ki a születési órából). Ha pontosabb és részletesebb előrejelzést szeretne, akkor azt a személyre szóló sorshoroszkópból kaphatja meg.

 
Kos (március 21. – április 20.)
A hónap eleje sok örömet hoz a barátokkal kapcsolatban. A hónap második felében szerelmi csalódás vagy eltitkolt érzések, esetleg titkos légyottok várhatók. Nagyon rossz a fényszög az orvosi altatásra, a függőséget kiváltó dolgok élvezetére. Minden jogi dolog problémát okoz most, s komoly gondok akadhatnak külfölddel vagy a határátjáróval kapcsolatban. Összpontosítson a karrierre, s kérje felettesei segítségét.
Bika (április 21. – május 20.)
A felszabadulás időszakát jelenti a hónap eleje. Ám január végén komoly problémák esedékesek a felügyelőkkel kapcsolatban. A hónap végén veszélyes a narkotikumok (drog, alkohol...) élvezete is. A karrier sikert hoz, élvezetet nyújt és pénzt eredményez, a főnökkel való kapcsolat kiváló, sőt még annál is jobb. A külföldi ügyek sikert hoznak – hosszú távú siker várható.
Ikrek (május 21. – június 21.)
A párkapcsolatban gondok jelentkezhetnek, főleg a hónap vége veszélyes. A közös vagyon biztonságot nyújt. A hivatalos ügyeket sikerrel végzi, s itt az idő, hogy külfölddel kapcsolatban megvalósítsa álmait. A munkahelyen csalódás várja, feletteseiben sem bízhat meg. Oda kell figyelni az idős családtagok egészségi állapotára.
Rák (június 22. – július 22.)
Jó lenne spirituális védelmet tenni önre, mert már az év kezdete nem sok jóval kecsegtet. Egészségét sérülések és gyulladások veszélyeztetik, a hónap végén pedig kerülje a narkotikumok fogyasztását. Ajándékra és mások támogatására számíthat, párkapcsolatában pedig jelentős javulás áll be. Sokat kell még törődnie párjával, de a helyzet mind kevésbé terhes.
Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)
Kockázatos ügyekben legyen óvatos, főleg a hónap legvégén. Ha szórakozni megy, szintén vigyázzon, főként az ital okozhat problémát. Gyerekeivel legyen kedves, kerülje a konfliktusokat és a hazugságokat. Most semmiképpen ne keveredjen flörtbe, mert pórul jár. A nyilvánosság előtt sikere lesz, egészsége pedig lassan, de biztos javulásnak indul.
Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)
Végre elégedett lehet egészségével, élvezheti a mindennapi munkát és szokásait, ám az otthonában és a családban elég nagy lesz a zűr. Vigyázzon a fűtéssel és a főzéssel kapcsolatban, ne veszekedjen családtagjaival, ám a családi verseny igen jó a Mars hatásának pozitív felhasználására. A hónap második fele szerencsét hoz a párkapcsolatban. Gyermekeire büszke lesz.
Mérleg (szeptember 24. – október 23.)
A közlekedésben legyen óvatos, ezenkívül ügyeljen szavaira, ne vesszen össze szomszédjaival, környezetével és testvérével, inkább tanuljon, olvasson most sokat. Ha jelen pillanatban kezd új nyelvet tanulni, az nagyon jó lesz. Otthonában végre öröm és megelégedés várható – büszke lesz otthonára. A gyerekek, a szeretet, a szórakozás és az ünneplés időszaka ez.
Skorpió (október 24. – november 22.)
Ebben a hónapban rá kell kapcsolnia a munkatempójára, mert szép kereseti lehetőségek mutatkoznak. Mindenféle üzletkötésre is megfelel az idő, s most kell intézni az iratokat is. Ha bármi maradt a múltból, amit le kell tisztázni, azt is most tegye meg. Rég nem látott rokonokkal veheti fel a kapcsolatot, a családi boldogság pedig elérhető. Bármilyen ingatlanokkal kapcsolatos tevékenységre is jó az időszak.
Nyilas (november 23. – december 21.)
Nem sok nyugodt perce lesz ebben a hónapban, a végén pedig legyen óvatos, mert valamelyik családtagra oda kell figyelni. Az ingatlanokkal kapcsolatban sem kedvező a helyzet, s figyeljen oda mindenre, ami balesetet okozhat. Jó lenne egy spirituális védelem. A pénz jelen pillanatban örömet hoz, többet kereshet, mint eddig. Rokonai segítségére számíthat. Egy kellemes utazásban is része lesz mostanában, de csak a hónap közepéig.
Bak (december 22. – január 20.)
Ez a hónap eredményes lesz, a régi befektetések most hozzák meg a gyümölcsüket, büszke lehet magára. Az egészsége is javulni fog, tegyen érte valamit. A hónap vége hozhat csak csalódást vagy egy elszomorító hírt egy rokonról. Ügyeljen arra, hogy mit ír alá és mit mond, mert kárt okozhat magának. Ködben és esőben a hónap végén ne vezessen.
Vízöntő (január 21. – február 19.)
Ez az időszak a lelki egyensúlyról, a hitről és a titkokról szól. A magány is jót hoz, mert ez most nem elzárkózásról szól, hanem egy mélységes befelé tekintésről, a belső bölcsesség megszerzéséről. Egészsége kitűnő, s a hónap második felében tündökölni fog, és sikert érhet el az élet minden területén. A pénzzel kapcsolatban a hónap első fele kiváló, de az utolsó hét veszteséget és csalódást hozhat.
Halak (február 20. – március 20.)
A karrier területén a hónap elején változtasson, ha szeretne, ám akárhogy is lesz, a hónap vége konfliktust tartogat felettesével. Barátaira számíthat, azok boldog pillanatokat okoznak most, s fontosak lesznek. A hónap vége nem kedvez az egészségére nézve sem, ezenkívül vigyázzon, milyen titkokat árul el. Párjára is számíthat, segíteni fog.

Mielőtt hozzászólna a cikkhez, kérjük olvassa el a moderálási alapelvet!

! Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie:
Facebook belépés
Listázás:

 • HETI ROVATOK
 • Kerekeken
 • Napsugár
 • Nyugdíjasok oldala
 • Vonalkód
 • MELLÉKLETEK
 • Sportvilág
 • Üveggolyó
 • Magvető
 • Képes Ifjúság
 • Tarka Világ
 • Kilátó
 • Hétvége