2024. május 4., szombat
PR

Bemutatták az új Iqos 3 készülékeket Újvidéken

Újvidék mindig is a kiváló szórakozási lehetőségekről volt ismert, a hétvége sem múlt másként, sőt, egy különleges alkalommal gazdagította az újvidékiek mindennapjait: a Svilara (Selyemgyár) kultúrközpontban bemutatták az Iqos elektronikus cigaretták legújabb, harmadik generációját. Az exkluzív eseményt meghatározta az IQOS 3 és az IQOS 3 Multi elnevezésű készülék dizájnjának és technológiájának továbbfejlesztése, az új megoldás prezentálása, de olyan kiemelkedő vendégek is szebbé tették az estet, mint Ana Kokić és Ana Stanić énekesnők, Bojana Rajić manöken és Milena Radulović fiatal színésznő.

A Svilara egyedi kreatív központjában a buli kezdetén a Panic girls gondoskodott arról, hogy felforrósodjon a hangulat, a bemutató vendégei hamar meg is győződhettek róla, hogy a lányok zeneválogatása igazán jó alapot ad a szórakozáshoz. A hangulat a kultúrközpont előtti téren fokozódott, amikor a helyszínre érkeztek a Dnevnjak című humoros sorozat sztárjai, Miloš Milanković és Đorđije Andrić, valamint Ena Čubrilo és Tatjana Jovanović bloggerek. Milena Radulovićnak, a Balkanska međa film és a Pet filmsorozat sztárjának a James Brown Tribute Band fellépése tetszett elmondása szerint a leginkább.

A fergeteges buli egészen a hajnali órákig tartott a Svilarában, a jelen lévők egybehangzó véleménye az volt, hogy a város egyik legjobb buliján vettek részt.