2021. március 7., vasárnap

A Novi Sad nem volt hajlandó játszani

Az Obilić csapata ezúttal is hiába várta az újvidékieket (Milorad Mitrović felvétele)
Az Obilić csapata ezúttal is hiába várta az újvidékieket (Milorad Mitrović felvétele)

Folytatódik a női Szuperliga őrülete. Az előző fordulóból ezúttal a TSC–Crvena zvezda meccset pótolták a felek. A találkozót a TSC nyerte meg 4:0-ra, a Novi Sad azonban nem jelent meg a törökkanizsai Obilić helyiségében. Sőregi Oszkár játékvezető 18 órakor elvégezte a szükséges méréseket a teremben, a fényerősséget azonban megfelelő eszköz hiányában nem tudta ellenőrizni. Érdekesség, hogy a 11. fordulóban az Obilić gond nélkül lejátszotta mérkőzését a C. zvezda ellen, úgy látszik, hogy ebben a bajnokságban csak a Novi Sad ellen elégtelenek a sporttermek feltételei. A történet folytatódik, s valószínűleg a legfelsőbb szintig, azaz a Szerbiai Asztalitenisz-szövetség elnökéhez, Aleksandar Karakaševićhez is eljut idővel.

A férfiaknál ehhez képest nyugodt vizeken eveznek a gárdák, a Banat alapszakaszbeli elsőségét továbbra sem fenyegeti senki.

Eredmények, Szuperliga, nők, a 10. forduló pótlása: TSC–Crvena zvezda 4:0. Az Obilić–Novi Sad meccset nem játszották le. A 11. forduló: Vojvodina–Pannónia 1:4, Versec–Novi Sad 0:4, Zenta–NS 2011 1:4. Josip Kolumbo–TSC 2:4. Obilić–Crvena zvezda 4:0. A 12. forduló előrehozott mérkőzésén: Pannónia–Zenta 4:2. A sorrend: TSC 21, Pannónia (+1) 21, Novi Sad (–1) 20 pont stb. Férfiak, 11. forduló: Radnički–Požarevac 4:1, Banat–Temerin 4:0, Stenes–Ada 4:0, Spartacus–Crvena zvezda 4:3. A 12. forduló előrehozott mérkőzésén: Palánka–Stenes 1:4. A sorrend: Banat 22, Stenes (+1) 20, Radnički 19 pont stb.

Milorad Mitrović

Az Obilić csapata ezúttal is hiába várta az újvidékieket

Bravúr a Csókától

Az eddig veretlen uzdini Unirea meglepő vereséget szenvedett a Csókától a női I. ligában. A meccs hőse egyértelműen a fantasztikus formában játszó BerzeTápaiÉva volt, aki kétszer is győztesen vonulhatott el az asztal mellől: előbb BezegRékát verte meg 11:2, 11:3, 8:11, 11:4 arányban, majd TamásAlekszandrát szintén hasonlóan könnyedén győzte le 3:1-re. A csókaiak másik két pontját MészárosIzabella szerezte, az uzdiniaknál pedig csak MengerAnđela tudta felülmúlni ellenfelét. Az Unirea ennek ellenére 21 ponttal vezeti a tabellát, a Csóka 20 ponttal második.