2024. április 19., péntek
MAGYARKANIZSAI VMSZ

Többdoboznyi ajándék

A VMSZ magyarkanizsai községi szervezete, a nyugdíjasok, az ifjúsági és a női fórum gyűjtést szervezett a hátrányos helyzetű gyermekek számára.

Fotó: Puskás Károly

Fotó: Puskás Károly

Csütörtökön adták át a sok-sok dobozt és zsákot, amelyek élelmiszereket, játékokat, könyveket és édességeket rejtettek. Idén a helyben működő Bárka és Fészek Napközi felhasználóihoz jut el karácsony előtt az ajándék, hogy az ő ünnepüket is szebbé tegyék ezáltal.

Nyilas Leonov Anita, a községi szervezet elnöke elmondta, köszönettel tartoznak minden olyan jóakaratú kanizsainak, aki úgy érezte, be kell kapcsolódnia az akcióba, és adományaival hozzájárult ahhoz, hogy a gyermeki öröm még nagyobb lehessen. Baráth Kljaljić Tímea, a női fórum elnöke is kifejezte háláját, hogy ennyi mindent sikerült összegyűjteni. Jelen volt továbbá Koncz József, a nyugdíjasfórum elnöke és Erdélyi Olivér, aki az ifjúsági fórumot képviselte.

A Magyarkanizsa Községbeli Szociális Védelmi Szolgáltató Központ szárnyai alá tartozik a Bárka és a Fészek Napközi, amelyek idén az ajándékokat szétoszthatják. Igazgatója, Tolnai Csaba vette át az ajándékokat, amelyeket majd szétosztanak a felhasználók között. Az igazgató hálás volt a gyerekek nevében azért, hogy így még gazdagabb karácsonyt tudnak biztosítani egy-egy családnak.