2024. június 17., hétfő

Tűzoltó-készülékek szervizelése Moholon

A Vajdasági Agráregyesületek Szövetsége (VASZ) falugazdász hálózatának szervezésében május 19-én 9 és 12 óra között Moholon, a Közösségi házban (JNH u. 19) a magyarkanizsai Önkéntes Tűzoltó Egyesület végzi a traktor és kombájntulajdonosok számára a tűzoltó-készülékek szervizelését. Az érintettek a szervizelésre Világos Valéria adai-moholi falugazdásznál jelentkezhetnek, illetve kaphatnak bővebb tájékoztatást a 062 800 6529-es telefonszámon.

– Az aratást megelőzően megszerveztük a tűzoltó-készülékek ellenőrzését, és esetleges javítását, ha arra is szükség van. Most már harmadik éve szervezi az akciót a falugazdász hálózat a VASZ segítségével Ada községben is. Reméljük, hogy sokan megjelennek ez alkalommal is Moholon, a Közösségi házban, ahol a falugazdász iroda működik. Az épületben van hely és van hozzá udvar is, ahol a szakemberek elvégezhetik a szervizelést. Az adai és mohol termelőket várjuk a helyszínre, de aki másik településről jön, azt is szívesen látjuk – nyilatkozta Világos Valéria.

A falugazdász arra biztatja a termelőket, hogy továbbra is gyűjtsék a kiürült vegyszeres palackokat. Ezeket a VASZ szervezésében az elmúlt évek gyakorlatához hasonlóan, júniusban ismét átadhatják Adán a begyűjtésre szakosodott cégnek. Megjegyezte, hogy az átadás pontos időpontjáról és helyszínéről időben értesítik a termelőket.