2024. május 13., hétfő
LABDARÚGÁS – TSC

3:1-re nyert a West Ham a TSC ellen – VIDEÓ

CIKKÜNK FRISSÜL

Hamarosan kezdetét veszi a TSC West Ham elleni, Európa-liga csoportmérkőzése. A London Stadium nézőtere egyelőre szellős, ám az illetékesek beszámolói szerint 40 ezer belépőjegy kelt el,  így komoly nézősereg előtt léphet pályra Žarko Lazetić együttese. A TSC-t kísérő Betyárok táborához közel 300 Londonban és környéken élő magyar csatlakozott, a hazai drukkerekhez képest talán elenyésző szám ez, ahhoz azonban kétség sem férhet, hogy teli torokból bíztatják majd kedvenceiket.

Fotó: Erős Kincses Krisztina

Fotó: Erős Kincses Krisztina

Lazetić ezúttal az Simić – Petrović, Antonić, Stojić, Đorđević, Cvetković – Kuveljić, Đakovac, Radin, Stanić – S. Jovanović kezdőnek szavazott bizalmat, míg a West Ham a Fabianski – Cresswell, Ogbonna, Mavropanosz, Kehrer – Paquetá, Ward-Prowse, Fornals – Benrahma, Ings, Kudus összeállításban kezdi majd a mérkőzést.

A bemelgítés már folyik, a topolyaiak valamivel hamarabb, a londoniak pedig ezekben a pillanatkoban vonultak pályára.

A mérkőzés 21 órakor kezdődik, a fontos mozzanatakról folyamatosan tájékoztatjuk olvasóinkat.

Hajrá, TSC!

Ostrom alatt a topolyai kapu

Komoly hazai helyzetekkel indult a találkozó, a londoniak már a 3. percben ígéretes helyről végezhették el első szabadrúgásukat, a topolyai védelem azonban menteni tudott, majd a szögletnél is tisztázni tudott. A West Ham beszorította a vendégeket, a TSC mélyből induló támadásokkal próbálkozott, Jovanović első lövése a kaput is eltalálta, de Fabianski könnyen fogta. A londoni ostrom nem akart szűnni, Nikola Simić több alkalommal is bravúrral hárított, mellette Antonić és a remekül záró Stojić szabadított fel sokszor. A nézőteret ugyanakkor hiába uralják a hazai szurkolók, néha-néha felhördülnek, a Betyárok viszont szüntelenül bíztatják a csapatot.