2024. május 20., hétfő
NŐI LABDARÚGÁS – FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS

Máris belendültek a kanizsai lányok

Magyarkanizsa: TSC–Budaörs 4:0 (2:0)

Magyarkanizsai pálya, 30 néző, vezette: Janković (Mohol). Góllövők: Rodić az 50., 55., Szilusi a 2., Kecman a 22. percben.
TSC: Pajević, Zlatanović, Magovčević, Trutić, Marjanović, Szilusi, Kecman, Đurđevac, Krivokapić, Šaranović, Rodić. Játszott még: Božić, Kovács, Vesić, Ivošević.
Budaörs: Szőcs, Buzás, Oláh, Dencz, Terdik, Fábián, Lipkovics, Balázs, Hegedűs, Tóth, Kajdy, Karácsi. Játszott még: Prekárcsik, Kirschner, Sólyomszári, Fervert, Besenczi.

A magyarkanizsai találkozó résztvevői

A magyarkanizsai találkozó résztvevői

A magyarkanizsai együttes első felkészülési mérkőzésén magabiztos győzelmet ünnepelhetett a magyar élvonal újonca a Budaörs csapata ellen. A hazaiak jól kezdtek, hiszen már a 2. percben bevették a vendégek kapuját: egy szöglet után Szilusi fejelt közelről a hálóba. Húsz perc múlva Kecmant indították a bal oldalon, aki egy szép csel után kilőtte Szőcs kapujának bal felső sarkát. A második félidő elején az alaposan átalakult kék-fehérek gyorsan döntésre vitték a dolgot, az 50. percben egy gyors ellentámadás végén Rodić gurított a jobb alsó sarokba, majd néhány perc múlva ismét a fiatal nagykikindai játékos volt a főszereplő, aki egy okos emeléssel beállította a 4:0-s végeredményt. A magyarkanizsai találkozót egy kisebb ünnepség előzte meg, melynek keretében a hazaiak köszöntötték Szőcs Rékát, a budaörsiek tapasztalt kapusát, aki néhány napja a 100. mérkőzését játszotta a magyar válogatottban.

Nyitókép: A magyarkanizsai találkozó résztvevői