2024. május 9., csütörtök

Elkezdődött a Szegedi Ifjúsági Napok

7 világsztár és 100-nál is több hazai előadó várja a nagyérdeműt

Kitárta kapuit a fesztiválozók előtt az újszegedi Partfürdő, hiszen elkezdődött a nagy hagyományokkal rendelkező Szegedi Ifjúsági Napok. Magyarország nyárzáró fesztiválja idén augusztus 24. és 27. között kerül megszervezésre. A tavalyi kihagyás után újra visszatérnek a világsztárok Szegedre, érkezik Jason Derulo, Rag'n Bone Man, Tom Grennan, Alle Farben, A7S vagy a belga Joyhauser. Mindemellett itt búcsúztatja a nyarat a hazai zenei élet színe-java, száznál is több hazai előadó és rengeteg szabadtéri program várja a fesztiválozókat a Napfény városában.

Hatalmas érdeklődés volt az elővételes jegyek iránt, hiszen már a nyitás előtti napon elfogyott az összes négynapos bérlet és kempingbérlet, így már csak napijegyeket vásárolhatnak az érdeklődők. A nagy érdeklődésre reagáltak a fesztivál szervezői, hosszú évek után elköszön egymástól a bejárat és a kijárat: egy új beléptető pontot alakítanak ki, hogy gyorsítsák a bejutást a fesztivál területére. Két év után újra kinyitottak a medencék is, ahol csobbanhatnak egyet a két koncert között lehűlni vágyók.
Az első nap fellépői között megtalálható Rag'n Bone Man, Russkaja, Bagossy Brothers Company, Road, Leander Kills, Bohemian Betyars, Korda György és Balázs Klári, Belga ... és sokan mások. Jegyvásárlás már csak a helyszínen, a fesztivál bejáratnál lehetséges, a szerdai és szombati napijegy 19.000, a csütörtöki és pénteki 17.000 forintos áron.

A rendezvényen készült képes galériánkat ITT tekintheti meg.