2023. december 7., csütörtök

Töltsön el két felejthetetlen napot Palicson!

Játsszon újra a Magyar Szóval, és legyen Öné a palicsi Majkin Salaš szálláshely ajándékutalványa!

A Magyar Szó Online csapata szeretné ismét emlékezetes élményekkel gazdagítani kedves Olvasóit, így mostani nyereményjátékunkban két darab két fő részére szóló ajándékutalványt sorsolunk ki a Palicsi-tó partjától mindössze 2500 méterre található szálláshelyre.

Szerencsés nyerteseink és kísérőik két éjszakát tölthetnek el idén ősszel a Majkin Salaš szobáinak egyikében. Az etnopark 30 hektáron terül el, ahol a tanyaudvaron játszótér, halastó és pincészet is található. A tanya területén helyi specialitásokat kínáló étterem várja az odalátogatókat. A vendégek a helyszínen bérelhető kerékpárokkal is felfedezhetik a környéket.

Ha szeretné, hogy az Öné legyen a Majkin Salaš egyik ajándékutalványa, nincs más dolga, mint nyereményjátékunk Facebook-posztja alatt hozzászólásban megjelölni annak a személynek a Facebook-profilját, akivel a legszívesebben eltöltene két emlékezetes napot Palicson.

A nyereményjáték ma, 2023. szeptember 27-én 10 órától veszi kezdetét Facebook-oldalunkon, és 2023. szeptember 28-án, csütörtökön 12 órakor zárul, amikor is kihirdetjük szerencsés nyerteseinket!

Az ajándékutalvány 2023. november 30-áig használható fel. A szálláshely egyéb szolgáltatásairól és legfrissebb híreiről az alábbi oldalon tájékozódhatnak: https://majkinsalas.rs/

Nyereményjátékunk feltételeiről bővebben itt olvashatnak: http://bit.ly/2jNtula

Figyelem! Az ajándékutalványok kizárólag a szálláshelyet foglalják magukban, az étkezés nem biztosított! Minden kedves Olvasónknak sok szerencsét kívánunk!