2024. április 26., péntek

Ismerje meg Antigonét az Újvidéki Színház társulatának 2023. május 31-ei előadásából!

Játsszon újra a Magyar Szóval és nyerjen páros belépőjegyet az Antigoné – Be szép dolog puhára esni című előadásra

A Magyar Szó Online csapata ismét megajándékozza kedves Olvasóit!

Ez alkalommal egy páros belépőjegyet sorsolunk ki az Újvidéki Színház társulatának 2023. május 31-i előadására. A páros belépőjegy két felnőtt egyszeri belépését teszi lehetővé az Antigoné – Be szép dolog puhára esni című előadásra 2023. május 31-én (szerdán) este 19 órai kezdettel.

Szophoklész klasszikus drámája alapján, Romano Nikolić rendezésében készült Antigoné egy érzelmi egyveleg – klasszikus dráma, kortárs köntösbe öltöztetve. Szó van benne a nők helyzetéről, lehetséges és lehetetlen próbálkozásaikról, veszteségről és gyászról. Egy testvér, egy fiú, vagy a lány elvesztése, döntések és következmények.

Az Újvidéki Színház galériájából

Az Újvidéki Színház galériájából

Ha szeretné, hogy az Öné legyen az Antigoné – Be szép dolog puhára esni című előadásra szóló páros belépőjegy, nincs más dolga, mint e nyereményjáték Facebook-posztja alatt hozzászólásban megjelölni annak a személynek a Facebook-profilját, akivel a legszívesebben ellátogatna az Újvidéki Színházba! 

A nyereményjáték ma (2023. május 29-én) 13 óráig tart, amikor is Facebook-oldalunkon kihirdetjük szerencsés nyerteseinket! 

A színház híreiről és elérhetőségeiről az alábbi oldalon tájékozódhatnak: http://www.uvszinhaz.com/hu

Nyereményjátékunk feltételeiről bővebben itt olvashatnak: http://bit.ly/2jNtula 

Minden kedves Olvasónknak sok szerencsét kívánunk! 

Nyitókép: Az Újvidéki Színház galériájából