2022. december 6., kedd

A nyereményjáték részvételi feltételei

A nyereményjáték részvételi feltételei:


1. A Magyar Szó nyereményjátékában azok vehetnek részt, akik elfogadják és megfelelnek a jelen részvételi feltételeknek. A nyereményjátékban nem vehetnek részt azok a személyek, akik a Magyar Szó Lapkiadó Kft. munkatársai, illetve azok közvetlen hozzátartozói. Nyereményjátékunkban szerbiai lakcímmel rendelkező egyének vehetnek részt.

 

2. Az adott nyereményjáték időtartama és egyedi feltételei külön kerülnek megjelölésre, és a nyertesek számára az aktuális leírásban található tárgynyereményt vagy szolgáltatást garantáljuk. A nyeremények előre egyeztetett időpontban vehetőek át, illetve vehetőek igénybe.

 

3. A nyeremények véletlenszerű sorsolás útján kerülnek kisorsolásra, számítógépes applikáció segítségével. A sorsolás menetét alátámasztó dokumentumokat archiváljuk.

 

4. A nyereményjáték szervezője jogosult ellenőrizni a nyertesek regisztrációit, adataik valódiságát. Amennyiben többszöri regisztráció, vagy nem valós személyek esetét tapasztaljuk, akkor a felhasználó törlésre kerül, nyereményét is elveszítve. Ha a nyertes 5 munkanapon belül nem veszi fel a nyeremény szervezőjével a kapcsolatot, a nyereménye elvész.

 

5. A nyereményjátékban való részvétellel hozzájárulását adja ahhoz, hogy adatait a nyereményjátékunk keretein belül felhasználjuk. Adatait bizalmasan kezeljük, és azokat az adatkezelési felhatalmazással nem rendelkezők számára, az Ön hozzájárulása nélkül nem adjuk ki.

 


További info: promo@magyarszo.rs