2024. április 27., szombat

Bácskossuthfalva ünnepel

Bácskossuthfalván az elmúlt hétvégén sporttal vette kezdetét a falunapi rendezvénysorozat: tekeedzéssel, illetve a motorosklub edzésével startoltak a programok, majd horgászversenyt, focimeccset és családi kincskereső portyát tartottak.

A programok pénteken folytatódnak, 16 órakor a színház előcsarnokában az Ady Endre MK szakköreinek munkáiból nyílik tárlat, majd 17 órakor kezdődik a hagyományos májusi koncert az iskolában. A topolyai Mara Amatőr Színtársulat előadását 20 órakor nézhetik meg az érdeklődők. A fiatalok számára 21 órától diszkót rendeznek az Echóban. Szombaton 10 órától a helyi közösség dísztermében vehetik át a jubiláló véradók a Vöröskereszt elismeréseit, 11 órától pedig nyugdíjas sporttalálkozó veszi kezdetét.

A helyi közösség tanácsának díszülését, a falu idei elismeréseinek átadását a Rekreációs Központban szervezik meg 18 órától, mint ahogy a falunapi ünnepi műsort is. A programsorozatra 21 órakor az Apostol együttes ingyenes koncertje teszi fel a koronát. Végül a Bakos–Vojter duó muzsikál.