2024. március 29., péntek

A legszebb tablókép

A Magyar Szó Szép Vajdaság fotópályázatának 15. fordulója

Kedves vajdasági végzős lányok és fiúk!

A hagyományokhoz híven a Magyar Szó 2023-ban is keresi a legszebb tablóképet!

Szép Vajdaság fotópályázatunk 15. körével szeretnénk még emlékezetesebbé tenni végzős napjaitokat, ezért is lett pályázatunk témaköre idén is A legszebb tablókép.

Fotópályázatunkkal szeretnénk hozzájárulni a ballagás ünnepi pillanatainak emeléséhez, s lehetőséget adni a végzős diákoknak, hogy egyéni tablóképüket büszkén megmutathassák a vajdasági magyar közösség, de a nagyvilág előtt is.

Jól tudjuk, hogy az általános iskola, vagy a középiskola befejezésével egy meghatározó életszakaszunk lezárul, aminek tablóképünk állít örök emléket. Évek múltán is ha rátekintünk erre a fotóra, felidéződnek bennünk iskoláséveink feledhetetlen pillanatai.

A pályázatra 2023. május 19. és 2023. június 1. között küldhetik be a fotókat, a szepvajdasag@magyarszo.rs e-mail-címre. A fotópályázatra csak jpg. és png. formátumú fotókkal lehet jelentkezni, a képernyőfotókat (Screenshot) nem tudjuk érvényesként kezelni.

A beküldött tablókép mellett fel kell tüntetni a végzős tanuló nevét, lakhelyét, telefonszámát, valamint az iskola nevét is, míg középiskola esetében a szak megjelölését is várjuk.

2023. június 20-án három nyertest fogunk kihirdetni az alábbi három módon:

A szelvényeket tartalmazó borítékot az alábbi címre várjuk:

D.o.o. Magyar Szó Kft.

Vojvode Mišića 1.

21000 Novi Sad

FIGYELEM! A borítékon mindenképp tüntessék fel a következő megjelölést:

Szép Vajdaság fotópályázat – A legszebb tablókép!

         3. Harmadik módja nyertesünk megválasztásának pedig nem más, mint a Magyar Szó Facebook-oldalán való szavazás egy erre a célra létrehozott albumon belül. Voksolni csak a tetszik, imádom és ölelés gombokkal tudnak, a többi reakciót a fotókra nem tudjuk érvényesként számítani. A szavazás június 12-én kezdődik és június 20-án déli 12 óráig tart.

Az eredményhirdetésre 2023. június 20-án, kedden kerül sor este 20 órakor a Magyar Szó honlapján és Facebook-oldalán, valamint a Magyar Szó napilap szerdai számában.

A pályázat különlegessége továbbra is az, hogy a nyereményeket vajdasági magyar közösséget támogató vállalkozók biztosítják.

A szakmai zsűrink által kiválasztott nyertesünket egy elegáns vonalú Polo Exchange márkájú karórával ajándékozzuk meg a zentai Hargita ékszerüzlet jóvoltából.

Azt a ballagót, akinek a tablóképe a legtöbb szelvényszavazatot kapja, egy kétszemélyes, hét éjszakára szóló, utószezoni szálláslehetőséggel ajándékozzuk meg a csodaszép Sutivanon, a Fülöp Apartmanház jóvoltából.

Azt a ballagót pedig, akinek a tablóképére a Magyar Szó Facebook-oldalán a legtöbb reakció (tetszik, imádom és ölelés) érkezik, az adai Cottage Spa szauna- és vendégház ajándékutalványával ajándékozzuk meg, amely magába foglalja a szállást 2 fő részére, 2 éjszakára teljeskörű kikapcsolódással, SPA élménnyel, reggelivel, korlátlan szaunahasználattal, dézsafürdőhasználattal, ajándék szaunaszeánsszal és relax masszázzsal.

Azonban ez még nem minden! Kövessék figyelemmel pályázatunk híreit, ugyanis a játékidő alatt további meglepetések is várnak azon Olvasóinkra, akik velünk játszanak!

Szép Vajdaság fotópályázatunk 15. körében csakis vajdasági székhelyű általános és középiskolák végzős magyar tanulóinak egyéni tablóképei versenyezhetnek.

Kiskorú pályázóink esetében kérjük, hogy a fénykép mellé szülői/törvényes képviselői hozzájárulást is küldjenek, amelyben kijelentik, hogy hozzájárulnak kiskorú gyermekük tablóképének közzétételéhez a Magyar Szó Online felületén, valamint nyomtatott lapunkban Szép Vajdaság fotópályázatunk 15. körének keretein belül.


Mindenkinek sok szerencsét kívánunk!