2024. április 26., péntek

A Mura forrásától az Őrségig kerekeznek

Július 21-én rajtol a Tour de Délvidék

Lehet jelentkezni az idei, 22. Tour de Délvidékre, amelynek során a kerékpártúra résztvevői 2023. július 21-e és 30-a között Ausztrián, Szlovénián át a magyarországi Őrségig kerekeznek el. Pontosabban Zentáról a Mura forrásáig utaznak el a túra résztvevői, és ott rajtol el a maratoni kerékpártúra, amelynek során a résztvevők az Alpokon keresztül a Mura folyót járják végig a forrásától kezdve, és az Őrségben ér véget a nagy kaland.

A szervezők szerint a szállásköltség mintegy 120 eurót tesz majd ki, míg a résztvevők számától függően az autóbusszal való utazás 70–100 euróba kerül, ehhez hozzátevődik még a kísérő kocsi költsége, ami fejenként további 10 eurót jelent.

Jelentkezni a Tour de Délvidék Plusz Fb csoportban közzétett hozzászólásban, vagy pedig zsoldosferenc73@gmail.come-mail-címre írt levélben lehetséges a név, lakcím, telefonszám és az e-mail-cím megadásával.

A szervezők arra kérik az érdeklődőket, hogy mielőbb jelentkezzenek a túrára (a túra esetleges visszamondási határideje július 1.)