2023. május 30., kedd

Sport/Labdarúgás

A magyarkanizsai lányok bajnoki bronzérmesek

Harmadik a TSC női csapata

A 3. helyről döntő találkozót a vendégek kezdték jobban, a 8. percben ugyanis Barjaktarović lapos lövése Vesić kapujának bal alsó sarkában kötött ki.

Búcsúzik a Honvéd

Szombaton este a Puskás Akadémiától idegenben elszenvedett vereség után biztossá vált, hogy a Honvéd a következő idényt a másodosztályban kezdi.

Bajor hajrá, dortmundi dráma

Drámai körülmények között dőlt el a Bundesliga versengése, és végül a müncheni Rekordbajnok ülhetett fel Németország trónjára, összesen 33. alkalommal.

Starsport

Megszerezte a második helyet a TSC

Döntetlenre végzett a TSC a Vojvodina ellen, amely azt jelenti, hogy a topolyai csapat megszerezte a második helyet a szerbiai labdarúgó Szuperliga utolsó fordulójában, így indulhat a labdarúgó...

TSC

A második helyért küzd a TSC

Utolsó fordulójához érkezett a szerbiai labdarúgó Szuperliga, melyben a TSC-nek mindössze egy pont szükséges ahhoz, hogy a szezon végén második legyen, ezzel pedig indulhatna a labdarúgó Bajnokok...

Megvédte címét a Sepsi

Szerdán este a nagyszebeni Városi stadionban rendezték meg a román kupa döntőjét, ahol a tavalyi győztes Sepsi OSK ellenfele a kolozsvári Universitatea csapata volt.