2024. március 29., péntek

Forgalomkorlátozások

A Branko Ćopić utcában március 25-e és április 1-je között útkarbantartási munkálatok miatt lezárják az utat a gépjárműforgalom előtt. A munkálatokat a Veterniki és a Duna menti utcák közötti szakaszon végzik. Útjavítások miatt forgalomkorlátozást rendelt el az illetékes városi hivatal a veterniki Goran Maletić utcában is, március 27-e és április 1-je között.

A város számos pontján folynak útjavítási munkálatok, az Adice városrészen a Vasko Popa és a Slavujev utcákban, Veterniken a Školska utcában, Futakon a Lázár cár utcában, Begecsen pedig a Branko Radičević, a Felszabadulás és a Nova 1 utcákban gőzölög az aszfalt. Piroson a Nova 12 utcában folyik az útjavítás, míg a Danilo Kiš és a Kanalska utcákban a múlt héten fejezték be a szükséges útkarbantartási munkálatokat.

novisad.rs

novisad.rs

A közlekedésben résztvevők türelmét kérik az illetékesek, valamint azt is, hogy fokozottan figyeljenek az ideiglenesen kihelyezett közlekedési jelzésekre.

Nyitókép: A limáni körforgalom most már teljesen körvonalazódott, elkészült a központi körsziget, hamarosan megnyílik a Lázár cár sugárútról jobbra, a Fruška gora utcába kanyarodó útrész (Fotó: nov