2024. április 19., péntek

Deutsch: Megvédjük a gyermekvédelmi törvényt!

A kormányoldal meg fogja védeni a magyar gyermekvédelmi törvényt és visszautasítja az Európai Bizottság agresszív, durva támadását az ügyben – jelentette ki a Fidesz európai parlamenti delegációvezetője szerdai videónyilatkozatában.

Deutsch Tamás emlékeztetett: tavaly áprilisban a gyermekvédelmi népszavazáson majd négymillió szülő és nagyszülő döntött úgy, hogy megvédi a gyermekeket a genderideológiai és az egyre agresszívebb LMBTQ-aktivista támadásokkal szemben, és kiáll a magyar szülők elidegeníthetetlen joga mellett, hogy csak ők dönthessenek a gyermekek szexuális neveléséről.

A Fidesz európai parlamenti delegációvezetője hangsúlyozta: elutasítják, hogy az Európai Bizottság agresszív, durva támadást intéz több millió magyar polgár demokratikus döntésével szemben.

„Lassan mondom, hogy Brüsszelben és a magyar dollárbaloldal képviselői körében is megértsék: a gyermek szent és sérthetetlen. Meg fogjuk védeni a magyar gyermekeket. (…) Meg fogjuk védeni a magyar gyermekvédelmi törvényt!” – hangoztatta.

Szégyenteljesnek nevezte, hogy a „magyar dollárbaloldal képviselői” azért lázítanak Európa-szerte, hogy minél több ország kormánya támadást intézzen a magyar gyermekvédelmi törvény ellen. Szerinte az is felháborító, hogy a „magyar dollárbaloldal” áskálódásának köszönhetően az Európai Parlament is beszáll a Magyarország elleni perbe.

Kijelentette: a „dollárbaloldal” áskálódásával szemben is megvédik a magyar gyermekeket.

Nyitókép: Deutsch Tamás (Fotó: MTI)