2024. április 26., péntek

Közlekedési dugók a Kiszácsi utcában

Az elmúlt napokban ismét komoly forgalomkorlátozások nehezítik a közlekedést városszerte, a belvárosi Skerlić, a Zlatna greda, a Đorđe Jovanović és a Sava Vuković utcákban megkezdődtek a távhővezeték felújítási munkálatai, a nyár elejéig tilos a gépjárműforgalom ezekben az utcákban.

Március 20-a és 30-a között a Branko Radičević és a Đorđe Zličić utcákat ideiglenesen lezárták a Kiszácsi utca és a Jaša Tomić sugárút kereszteződésének közelében. A Kiszácsi utcából most csak jobbra, a Szentendrei sugárút felől érkezve lehet bekanyarodni gépkocsival a Jaša Tomić sugárútra, és a másik irányban is. A forgalomkorlátozás március 30-a és április 18-a között a Jaša Tomić sugárutat is érinti majd, a Sava Kovačević utcától a Kiszácsi utca és a Jaša Tomić sugárút kereszteződéséig lesz lezárva a sugárút egyik fele.

Ótos András felvétele

Ótos András felvétele

A forgalom a jelzett időszakban a Jaša Tomić sugárút páratlan oldalán fog lebonyolódni, a munkálatok ideje alatt a Jaša Tomić sugárútról bekanyarodhatunk majd jobbra, a Kiszácsi utcába.

Nyitókép: A belváros felől érkezve most nem autózhatunk a Kiszácsi utcában a vasúti felüljáró alatt, az autósoknak kerülőúton kell közlekedniük (Fotó: Ótos András felvétele)