2024. április 24., szerda

Zenta község szolgálatában

A Zentai Önkéntes Tűzoltótestület elnöke ismét Vasas Balázs lett

Szombaton délután a zentai Művelődési Házban a Zentai Önkéntes Tűzoltótestület megtartotta az évi közgyűlését, amely során megválasztották a testület elnökét is. A tűzoltók ismét Vasas Balázsnak adtak bizalmat, így a következő négy évben is ő irányítja majd az önkénteseket.
A közgyűlésen egy prezentáció formájában Vasas Balázs beszámolt a 2022-es évről, ismertette a sikereket, bemutatta a pénzügyi elszámolást, valamint büszkén emelte ki, hogy a testület női csapata tavaly nyáron ezüstéremmel tért haza a szlovéniai tűzoltó-olimpiáról. Az elnök kitért a 2023-as év terveire is, és elmondta, hogy szeretnének több pályázaton részt venni, valamint folytatják a gyermekfoglalkozásokat is, és továbbra is minden erejükkel azon lesznek, hogy óvják Zenta községet. Az elnök jó hírt is megosztott a közgyűlésen, miszerint hamarosan egy tűzoltó kamionnal gazdagodik majd a zentai önkéntes testület, amelyre már óriási szükség volt.
A közgyűlés után a tűzoltók és családtagjaik a zentai laktanyában egy finom vacsorát fogyasztottak el és szabadabb formában folytatták a megbeszélést.

Nyitókép: Vasas Balázs, a Zentai Önkéntes Tűzoltótestület elnöke vezette a közgyűlést (Horváth Attila felvétele)