2024. április 27., szombat

Kátyúzás városszerte

Az úthálózatok karbantartási munkálatainak keretében ma útjavítási munkálatok kezdődnek a Duna utcában.

A Žarko Vasiljević utcától a sétányig terjedő szakaszon teljesen lezárják a Duna utcát a forgalom előtt. A tervek szerint a munka március 12-éig, vasárnapig fog tartani. Útkarbantartási munkálatok zajlanak a Slobodan Jovanović sugárúton, mégpedig a Jovan Dučić sugárút és a Radomir Raša Radujkov utca kereszteződésétől a Stepa vajda sugárútig.

A munkatempó az időjárási viszonyoktól is függ, de a tervek szerint hétfőig elvégzik. Az Ilija Vučetić utcában hétfőn kezdődnek meg az útkarbantartási munkálatok. Veterniken újonnan aszfaltozott utat kapott a Zoja Mirosavljević, a Koszovó és a Jelena Kon utca, ma pedig a Szent Arkangyalok utcában végzik el a szükséges munkálatokat. Futakon is folyamatban van a munka. A Nada Dimić utcában már elvégezték a munkálatokat, a Rakovac utcában azonban erre mégsem fog sor kerülni, ugyanis még nem oldották meg a vízelvezetés problémáját. Útkarbantartási munkálatok folynak a Ratarska utcában, valamint a Dušan Košutić és a Branko Radičević utcák kereszteződésénél.

Az illetékesek emlékeztetik a polgárokat arra, hogy a körforgalom építése miatt az utat lezárták a sétány irányában a Promenada bevásárlóközpont és a Fruška gora utca közötti részen, viszont ideiglenesen az ellenkező sávban kétirányú a közlekedés. A Kraljević Marko utca egy részét is lezárták. Kérik a polgárokat, hogy a jelzett útszakaszokon tartsák tiszteletben az elhelyezett közlekedési jelzéseket és alternatív útvonalakat keressenek.

Nyitókép: A Duna utcában, a belváros szívében ma kátyúzási munkálatok kezdődnek