2023. március 23., csütörtök

Sport

Đoković nem bánja

Novak Đoković nem bánja, hogy oltatlansága miatt ki kellett hagynia az Indian Wells-i és miami tenisztornát, de reméli, a nyár végén New Yorkban már pályára léphet.

Fox próbál labdát lopni Tatumtól (Fotó: Beta/AP)

A Celtics újra jó úton

Sacramentóban játszották a tegnap hajnali NBA-játéknap kiemelt meccsét, ahol a nyugati főcsoport szoros harmadik helyezettje a sokáig ligaelső, most a keleti és ligamásodik Bostont látta vendégül.

Györe győzelemmel indított Miamiban

Györe László bejutott a Miamiban zajló keménypályás tenisztorna második fordulójába, miután szerda este az első fordulóban, egy óra 45 percig tartó játék után legyőzte az ausztrál Aleksandar Vukićot.

Shiffrin és Odermatt milliója

Az alpesi sízők összetett világkupájának két győztese, Marco Odermatt és Mikaela Shiffrin is több mint egymillió dollárt keresett a versenyeken a 2022/23-as szezonban.

Haaland lesérült

Erling Haaland lágyéksérülés miatt elhagyta a norvég válogatott edzőtáborát, és nem játszik hazája első két Európa-bajnoki selejtezőjén.

Randle tör kosárra Kyle Anderson (balról) és Rudy Gobert között (Fotó: Beta/AP)

Az elvesztegetett karriercsúcs

Az alapszakasz végéhez közeledve egyre nagyobb jelentősége van minden hátralévő meccsnek. Tudja ezt a Jason Kidd által szakvezetett Dallas is, amely továbbra is szenved, amióta Kyrie Irving...