2024. április 19., péntek

Töltsön el két felejthetetlen napot Zentán!

Játsszon újra a Magyar Szóval és legyen Öné a zentai Papuli 4U (For You) szálláshely ajándékutalványa

Az őszi hónapokat is szeretnénk emlékezetesebbé varázsolni, ezért a Magyar Szó Online csapata úgy döntött, ismét megajándékozza kedves Olvasóit! Ez alkalommal egy két fő részére szóló ajándékutalványt sorsolunk ki Zenta város egyik legújabb, legszínvonalasabb vendég fogadó helyére, a négycsillagos Papuli 4U (For You) szálláshelyre.

Szerencsés nyertesünk és kísérője két éjszakát tölthet el a négycsillagos Papuli 4U (For You) szobák egyikében, bőséges reggelijüket pedig elfogyaszthatják a szobák épületétől csupán 10 méterre található tradicionális Papuli Étteremben, ahol a nyertes által kiválasztott két fő részére szóló ajándék ebéd vagy vacsora utalványt is beválthatják.

Az összesen tíz, ízlésesen berendezett szobával rendelkező négycsillagos szálláshelyen, a legapróbb részletek is a vendégek kényelmét szolgálják! Minden szobához tartozik egy hajszárítóval ellátott modern fürdőszoba, hűtőszekrény, széf, koffertartó, síkképernyős TV, vízforraló, tea és kávé, emellett a Wi-Fi internet hozzáférés is biztosítva van. A vendégek külön elvárásaihoz igazodva „Fan-coil" fűtési/hűtési rendszer található minden szobában, mellyel az egyéni igényeket maximálisan és magas színvonalon tudják kiszolgálni.

A Papuli tulajdonosai küldetésként élik meg, hogy olyan vendéglátást képviseljenek, mely nem felejti el, és fontosnak tartja mindazt, amit elődeik megalkottak és nekik adtak. Így az oda látogató vendégek továbbra is megkóstolhatják a a méltán híres Papuli-halászlét, de a ház többi specialitásával is érdemes megismerkedni. Zentai tartózkodásuk ideje alatt, egy városnéző séta keretében megtekinthetik a zentai városháza látványos épületét, majd keresztül haladva a város főtéri parkján, végigsétálhatnak a zentai Tisza-parton, a Révész szobortól egészen a zentai csata emlékhelyéig.

A Papuli 4U (For You) ajándékutalványa, magába foglalja a szállást két fő részére, két éjszakán át az elegánsan berendezett kényelmes szobákban, két bőséges, házias ívilágú reggelit, valamint egy, a nyertesünk által választott ajándék ebédet vagy vacsorát a Papuli Étteremben.

Ha szeretné, hogy az Öné legyen a Papuli 4U (For You) szálláshely ajándékutalványa, nincs más dolga, mint e nyereményjáték Facebook-posztja alatt hozzászólásban megjelölni annak a személynek a Facebook-profilját, akivel a legszívesebben eltöltene két emlékezetes napot Zentán!

A nyereményjáték ma, 2022. október 22-én, szombaton 10 órától veszi kezdetét Facebook-oldalunkon és 2022. október 24-én, hétfőn 10 órakor zárul, amikor is kihirdetjük szerencsés nyertesünket!

Az ajándékutalvány 2023. április 30-ig használható fel. A szálláshely egyéb szolgáltatásairól és legfrissebb híreiről az alábbi oldalon tájékozódhatnak: https://www.facebook.com/profile.php?id=100086171062429

Nyereményjátékunk feltételeiről bővebben itt olvashatnak: http://bit.ly/2jNtula

Minden kedves Olvasónknak sok szerencsét kívánunk!