2022. október 7., péntek

Vajdaság/Óbecse

(Fotó: Kancsár Izabella)

Példamutató közösség

A város legszebb játszótere, homokozó, arcfestés, különféle édes és sós sütemények, valamint egyéb szórakozási lehetőségek várták az óbecsei Sever Đurkić lakótelepen a környékbeli gyerekeket és...

(Fotó: Kancsár Izabella)

Játsszunk újrahasznosítást!

Bowling, golf, horgászás – ez csak néhány azok közül a kreatív játékok közül, amelyeket az óbecsei Samu Mihály Általános Iskola alsós tanulói próbálhattak ki a gyermekhét alkalmából a helyi...

Sokan a rendezvényen fogyasztották el a vasárnapi ebédjüket

Finom ízek és jó zene

Az időjárás próbára tette a hétvégére beharangozott Gasztrofeszt szervezőit, ugyanis a két naposra tervezett rendezvényt az eső miatt csak vasárnap tarthatták meg.

Tavaly sokan kilátogattak a rendezvényre (Fotó: Ricz Róbert)

Ötödik Gasztrofeszt

A hétvégén, október 1-jén és 2-án, immár ötödik alkalommal szervezik meg Óbecsén a Gasztrofesztet az Erdőtelepítők parkjában.

Felújítások a Partizanban

Az óbecsei önkormányzat 2020-ban vette át a DTV Partizan hatásköreit, tehát már jogi alapja is van arra, hogy jelentős beruházásokat valósítson meg ebben a sportlétesítményben.

(Archív fotó: Vlastimir Jankov)

Egészség Ösvénye

Az óbecsei Cukorbetegség Ellen Küzdő Társaság az idén is folytatja hagyományát, és megszervezi az Egészség ösvénye elnevezésű akcióját, a népszerű BEST-et.