2022. január 28., péntek

Sport

Német siker

Az alpesi világkupában a férfiaknak a pekingi olimpia előtti utolsó fellépésük a schladmingi műlesiklás volt, melyet a német Linus Strasser nyert meg, akinek ez a 3. győzelme volt.

Csoda Szentpéterváron

A röplabda Euroliga 3. fordulójában óriási meglepetés született, hisz a Vojvodina röplabdázói Szentpéterváron 3:0 (21:15, 25:21, 25:21) arányban nyerni tudtak a helybeli Zenit ellen.

Svéd varázslat Pozsonyban

Aligha alakulhatott volna izgalmasabban az utolsó középdöntős forduló a II-es csoportban, hiszen mindhárom mérkőzés egygólos győzelmet hozott, a továbbjutóhelyek sorsa pedig az utolsó percben...

Bombagólok és fordítás

Hamar meglepte az Afrika-kupa kedd esti nyolcaddöntőjében Marokkót a jóval esélytelenebbnek tartott Malawi, amely már a találkozó 7. percében vezetést szerzett Mhango jobb felsőben kikötő,...

A hatalmas bukás utáni pillanatok

Bernal súlyos állapotban

Egan Bernal Tour de France- és Giro d’Italia-győztes kerékpároson hétfőn több műtétet is végre kellett hajtani súlyos balesetét követően, jelenleg pedig egy bogotái kórház intenzív osztályán kezelik.

Danyiil Medvegyevnek az utolsó pillanatban sikerült feltüzelnie magát (Fotó: Beta/AP)

Medvegyev meccslabdáról fordított

Az Australian Openen ma a negyeddöntő utolsó meccsei voltak műsoron, és az elődöntőt Danyiil Medvegyev, Sztefanosz Cicipasz, Iga Świątek és Danielle Collins harcolta ki.