2021. október 21., csütörtök

Vajdaság/Óbecse

Költők versenye

Az óbecsei Pero amatera Irodalmi Művészeti Klub szervezésében első alkalommal tartották meg a Népkönyvtárban a Költők versenyét, amely az óbecsei önkormányzat támogatásával valósult meg.

Andruskó Csaba

Kapacitásnövelés és felújítás

Az óbecsei községi képviselő-testület tegnap délelőtt megtartotta 15. ülését, amelyen a helyi képviselők tizenhárom napirendi pontról vitáztak, majd hoztak döntéseket.

Cserkész fogadalomtétel

Az óbecsei cserkészet életében jelentős a szombati nap, hiszen az 1943-ban bejegyzett 731. számú Pázmány Péter cserkészcsapat működése óta először tettek fogadalmat cserkészek ebben a városban.

Óbecse (Ótos András felvétele)

Naponta utazó egyetemisták támogatása

Az óbecsei önkormányzat ebben az iskolaévben is segíti az egyetemistákat, azokat, akik naponta utaznak az iskolájukba és havi bérletet váltanak. Az önkormányzat a támogatást a tartomány erre a...

A jubiláló Botra férfikórus (Fotó: Sörös Dénes)

Hittel és hitelesen

Vasárnap este tartották meg Óbecsén a Petőfi Sándor Magyar Kultúrkörben a Botra férfikórus fennállásának 10. évfordulója alkalmából szervezett ünnepi műsort.

Fánkozás a Lurkóházban (Fotó: VMSZ Ifjúsági Fórum Óbecse)

Fánkok a lurkóknak

Kedden újabb jótékonysági akciót tartottak az óbecsei Lurkóházban, ezúttal a Vajdasági Magyar Szövetség Ifjúsági Fóruma óbecsei helyi szervezetének aktivistái szervezésében fánkdíszítési...