2024. április 20., szombat

Tej helyett vizet találtak a Lidl egyik termékében

A Lidl vállalata közleményében bocsánatot kért a polgároktól egy technikai hiba miatt, melynek eredményeként néhány csomagolásban tej helyett víz volt – írja a B92 hírportál.
A közlemény szerint a gyártó által elvégzett laboratóriumi vizsgálatok során 42 mintát vettek ugyanazon LOT számú termékből. A vizsgálatok megerősítették, hogy nem a termék minőségének romlásáról van szó, hanem technikai hibáról, amelynek következtében a csomagolásokban víz volt.
A termék biztonságos és nem veszélyezteti az egészséget a fogyasztása esetén, ennek ellenére visszavonták a szóban forgó termék összes hátramaradt mennyiségét – derül ki a Lidl közleményéből.
A vállalat kínálatában csakis olyan termékek találhatóak, amelyeket a legmagasabb nemzetközi minőségi és biztonsági előírásokkal engedélyeztek.
Sajnáljuk, hogy kellemetlenséget okoztunk és felszólítjuk azokat a fogyasztókat, akik ezt a hiányos terméket vásárolták, hogy jelentkezzenek a fogyasztók számára fenntartott szolgálatunknál, vagy pedig közvetlenül az üzletben, hogy kicserélhessük a terméket, vagy pedig visszafizessük az árát – áll a Lidl közleményében.