2021. június 15., kedd

Vajdaság/Újvidék

Ünnepelt a VMSZ

A Vajdasági Magyar Szövetség Újvidéki Városi Szervezete megalakulásának 23. évfordulója alkalmából szombaton díszülést szervezett, amelyet fergeteges népünnepély és mulatság követett.

A pályázatíró képzés közvetlen hangulatban zajlott (Fotó: Győri Norbert)

Könnyen írj pályázatot

Sokan nem is tudnak róla de valójában ők is értenek a pályázatíráshoz. Ehhez hasonló som más bátorító mondat is elhangzott szombat délelőtt a Vajdasági Magyar Diákszövetség ( VaMaDiSz) újvidéki...

Mobil-oltópont Újvidéken (Fotó: Ótos András)

Mobil oltópont a Telepen

A VMSZ Újvidéki Városi Szervezete tisztelettel értesíti a polgárokat, hogy megszervezik a COVID-19 elleni védőoltás felvételét egy mobil-oltóponton a Telep városrészben.

Ivanisević és Pavlović a megnyitó után megtekintették a kiállítókat és aminek tudták le is ellenőrizték a minőségét (Fotó: Ótos András)

Ismerd meg Szerbiát!

Hódított tavaly a belföldi turizmus. A szerbiai idegenforgalmi illetékesek örülnének, ha ez a kedvező tendencia megmaradna az idén is.

Újvidék központjában a gyermekmunka elleni világnap alkalmából szórólapokat osztogattak a kiskorúak kéregetésének visszaszorítása céljából.

Közösen a kiskorúak védelmében!

A gyermekek dolgoztatása elleni világnap alkalmából az újvidéki önkormányzat és az újvidéki rendőrség közös akciót szervezett a város központjában, amelynek keretében tematikus, ismeretterjesztő...

Kajakóma

Sohasem követtem túlzottan a kulináris trendeket a városban. Persze, mindig tudtam, hogy hol lehet megvenni a legjobb kaját (meg azt is, hogy hol lehet a legnagyobb porciókat kapni), viszont...