2024. március 19., kedd

Új felszerelést ajándékozott a majdányi labdarúgóknak a TSC

– Miután tavaly ősszel az illegális bevándorlók sajnálatos módon betörtek a majdányi Tromeđa Labdarúgó Klub öltözőjébe, és tönkretették, illetve eltulajdonították a felszerelés egy részét, a csapattagok és a klub vezetője, Domonkos Zsolt új felszerelés beszerzéséhez kért támogatást a topolyai TSC Labdarúgó Klubtól. Az ország egyik legismertebb klubja, illetve annak vezetői készségesen segítettek a kis bánsági csapatnak – jelentette be a majdányi és rábéi helyi közösség Facebook-oldalán, rámutatva, a klubban a sport szeretete s a közösséget erősítő barátkozás a fő összetartó erő megalakulásuk, 1935 óta.

– A teljes csapatra való új felszerelést és egy idényre elegendő labdákat a topolyai TSC Labdarúgó Klub vezérigazgatója, Palágyi Szabolcs tegnap, április 15-én adta át a Tromeđa elnökének, Domonkos Zsoltnak és Mihók Kucora Alex játékosnak – áll a bejegyzésben.

A majdányi klub képviselői köszönőlappal és szerény ajándékkal köszönték meg a nagylelkű támogatást, amely a játék folytatásának alapfeltétele, hiszen a régi felszerelés igencsak hiányossá vált – mutatnak rá.

A találkozón szó esett a labdarúgás aktuális kérdéseiről és a topolyai labdarúgók tapasztalatairól, melyeket a  majdányi csapat hasznosan alkalmazhat majd a további játékban. A találkozó során az együttműködés lehetőségeire is kitértek, hiszen ezekben a mindannyiunk számára embert próbáló időkben mindennél fontosabb, hogy tudjuk: számíthatunk egymásra – jegyzik meg a posztban.

A Tromeđa képviselői a Klub nevében az új felszerelésért köszönetet mondtak topolyai TSC Labdarúgó Klub vezérigazgatójának, Palágyi Szabolcsnak és Zsemberi Jánosnak, a TSC elnökének.