2024. március 19., kedd

Indul az idei Magvető-nyereményjátékunk!

Mint az előző évek során, a Magvető az idén is gazdag nyereményjátékot szervez olvasói számára. Sajnos a szokásos tavaszi élőújságaink egyelőre elmaradnak a járványhelyzet miatt.

Nyereményjátékunkban azok az olvasóink vehetnek részt, akik összesen 10 szelvényt gyűjtenek össze, azaz válaszolnak a márciusban 5, áprilisban 4, valamint májusban 1 Magvető-mellékletünk mindegyikében megjelenő kérdésekre. Májusban lesz egy pótszelvény is azok számára, akik valamilyen okból nem tudták beszerezni valamelyik újságot. Tehát vegye meg a keddi Magyar Szót, keresse meg a Magvetőben a kérdést, válaszoljon rá, gyűjtse össze a 10 szelvényt, majd egyszerre (tehát nem külön-külön!) küldje be szerkesztőségünk címére (Magyar Szó szerkesztősége, Vojvode Mišića 1., 21000 Novi Sad. A borítékra, kérjük, írja rá: Magvető 2021)! A szelvények beküldésének idejét utólag közöljük.

A Magvető nyereményjátékára eddig a következő vállalatok ajánlottak fel értékes ajándékokat: főnyerereményünk az adai Agromerkur cég jóvoltából egy talajlazító (értéke 1560 euró). A szintén adai Termometal vállalat egy Sunce – csillagkerekes rendsodróval örvendezteti meg a Magvető egy szerencsés olvasóját (ára 76 464 dinár), a Romel cég egy fűnyíróval, a Bioalternativa cég pedig 5 darab 5000 dináros ajándékcsomaggal vesz részt játékunkban.