2021. május 14., péntek

Kormányhoz ülhetnek az autók nyertesei

Átadták a nyereményautók kulcsait

A Vedd el a számlát, és nyerj! nyereményjáték első négy húzásának nyertesei ma átvehették a Fiat 500L típusú személygépkocsi kulcsait Kragujevacon.

A 20 személygépkocsi kulcsát Darija Kisić Tepavčević munkaügyi miniszter adta át. Ez alkalomból elmondta, hogy nagy jelentőséggel bír, ha valaki elveszi a számlát, mert lehetővé teszi az állam számára, hogy határozott lépéseket tegyen a szürkegazdaság elleni küzdelemben. Hozzátette, hogy az adóbevételek növekedése mindannyiunk javát szolgálja, óvodákat, iskolákat, szociális védelmi intézményeket létesíthet az állam.

(Fotó: Vajdasági RTV)
(Fotó: Vajdasági RTV)

Olga Šćepanović, az egyik autó nyertese elmondta, amint megtudta, hogy nyereményjáték indul, eldöntötte, hogy részt vesz rajta. Hozzátette, nem számított arra, hogy sikerül nyernie. A bácstóvárosi Nada Živkov az idén három borítékot küldött a játékra, elégedettségének adott hangot, hogy pont az övét húzták ki. A 21 éves Matija Rašković elmondta, hogy édesanyjának segített összegyűjteni és elküldeni a számlákat, az első kört a nyereményautóval pedig édesapja teszi meg.

A Vedd el a számlát, és nyerj! állami nyereményjáték első fordulójának ötödik, utolsó húzását szombaton, december 26-án tartják, amit, akárcsak a korábbi sorsolásokat, egyenes adásban közvetítenek a Szerbiai RTV első csatornáján.