2024. május 4., szombat

Forgalomkorlátozások

A Toplana Távfűtő Művek megbízásából hétfőn, július 6-án megkezdődik a távvezetékek cseréje a Branislav Nušić utcában, egy új épületet is rácsatlakoztatnak a rendszerre. A munkálatok a 6-os és a 8-as épületek bejárata előtt bénítják majd meg a forgalmat, a városi útügyi igazgatóság döntésével összhangban július 26-áig. Ez alatt az idő alatt az említett utca a Ćirpanov utca irányából nézve zsákutcává válik.

(Szeli Balázs felvétele)

(Szeli Balázs felvétele)

A Gogol és a Miša Dimitrijević utcák közötti negyedben is csőcsere kezdődik, hétfőtől itt is forgalomkorlátozás lép életbe. A Gogol és a Tolsztoj utcák kereszteződését lezárják, a Tolsztoj utca zsákutcává válik. Itt a már említett igazgatóság döntésének értelmében július 21-éig lesz érvényben forgalomkorlátozás.

Az előzetes bejelentések szerint a Mercator bevásárlóközpont előtti útkereszteződésen hétfőn beindul a közlekedés. A távfűtő művekből a polgárok megértését kérik, emlékeztetnek arra, hogy a távvezetékek cseréje színvonalasabb fűtésszolgáltatást eredményez, ami mindannyiunk érdeke. A fotó a Munkás és a Sonja Marinković utcák kereszteződésénél készült tegnap, itt az egyik épületblokkig vezető melegvízvezetékeket cserélik, az útkereszteződés le van zárva.