2024. április 26., péntek
DIVAT

A haj nosztalgiája

A múlt hajbizgentyűi visszatérnek, és díszes ékei, meghatározó elemei lehetnek napi szettünknek, ugyanakkor a rohamosan közelgő tavasz üdítő kiegészítőivé is válhatnak. A a '80-as, '90-es éveket idéző lapos csatokat, hullámcsatokat, hajpántokat, hajráfokat, csipeszeket kissé újragondolva üdvözölhetjük a mai trendek világában.

A bizsuüzletekben találhatunk minimalisztikus fémcsíkosat, elegáns gyöngyrakásosat, ékköveset, színes műanyagból készülteket, és kagylókkal kirakottat is vehetünk. A választék olyan széles, hogy szinte minden nap feldobhatjuk valamivel a hajzuhatagunkat, legyen az akár rövid, félhosszú vagy hosszú. Romantikus estékre, irodába, sportoláshoz, bulikba, bálokra, bármelyik alkalomra kiváló választás lehet, ha megfelelően használjuk és kombináljuk őket.

A feltűnő díszek már önmagukban elég hangsúlyosak, ezért nem szükséges más ékszerek viselése. A bőségesen és sűrűn rakott hajékek frizuratrendeket is diktálnak. Hajunkat hordhatjuk hátrasimítva, de a laza és szorosabb kontyokban és a copfokban is nagyon jót mutatnak a tűk. A hullámcsatokat eddig rejtve illett viselni, a fül köré sűrűn tűzdelve azonban új értelmet kaptak és fülbevalót is helyettesíthetnek. A copfok tincsei közé akasztott hajláncok igazi úttörők a divat világában, igazán stílusosak és kifejezőek csak akkor lehetnek, ha ruhaneműink egyszerűbb és letisztultabb stílusban készültek.