2024. április 25., csütörtök

Új LIDL bevásárlóközponttal bővült a város

A Jovan Hranilović utca 50. szám alatt tegnap reggel megnyílt a város második LIDL üzlete is.

Nagy volt az érdeklődés az új bevásárlóközpont iránt, de mégsem akkora, mint amekkora az első, újvidéki LIDL üzlet megnyitóját kísérte (Fúró Dénes felvétele)

Nagy volt az érdeklődés az új bevásárlóközpont iránt, de mégsem akkora, mint amekkora az első, újvidéki LIDL üzlet megnyitóját kísérte (Fúró Dénes felvétele)

Ugyanakkor Belgrádban már a tizedik diszkont megnyitására is sor került, így Szerbiában a neves üzletláncnak most összesen 35 bevásárlóközpontja működik. Az újvidéki üzlet mellett a legkisebbek számára kialakítottak egy játszóteret is, amely pihenőként szolgálhat a vásárlóknak és a környéken élőknek is. A megnyitón nagyszámú érdeklődő volt jelen, a tömeg elárasztotta az üzletet. A megjelentek között voltak az üzletlánc szerbiai képviselői, valamint Miloš Vučević polgármester is.

Ez alkalommal gratulált az üzletlánc képviselőinek a sikeresen megvalósított projektumért és az újabb bevásárlóközpont megnyitásáért is.

– Külön örömömre szolgál, hogy a LIDL céggel karöltve sikeresen felújítottuk a város ezen, elhanyagolt részét. Különösen pedig arra vagyok büszke, hogy mindezt Újvidék városa valósította meg. Mintegy 93 millió dinárt fordítottunk a Jovan Hranilović utca és a Jaša Tomić sugárút rendezésére. A régi, azbesztből készült vízvezetékcsöveket új, korszerű csövekkel cseréltük fel, igyekszünk tovább fejleszteni és szépíteni a környéket, megkönnyíteni a polgárok mindennapjait – jelentette ki Vučević.

Martina Petrović, a Lidl Szerbia vállalat kommunikációs vezetője kiemelte a bevásárlóközpont mellett kialakított pihenőhely jelentőségét is.

– Sokat jelent számunkra az, hogy megkönnyíthetjük a közösség mindennapjait. Ebben az esetben Újvidék várossal együttműködve az újonnan megnyílt üzlet mellett sikerült egy pihenőhelyet is kialakítani, ahol reményeink szerint a környéken élők és a kisgyermekek is élvezni tudják majd a szabadban eltöltött időt – mondta Petrović.

A fogyasztókat, mondhatjuk, hogy már hagyományosan, az újonnan megnyílt LIDL üzletben ünnepi leárazások és akciók várják. Mintegy 1600 figyelmesen összeválogatott és kedvező áron kínált, jó minőségű termék közül válogathatnak. Ugyanakkor pékség is található az üzletben, ahol mindig frissen készített péksütemények várják a vásárlókat.

Szerbiában az első LIDL bevásárlóközpontot 2018 októberében nyitották meg, az azóta eltelt egy évben 24 városban nyíltak boltjaik országszerte.