2024. április 25., csütörtök

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Két gyerek is megsérült

Halálos kimenetelű baleset történt az autóút Bácsfeketehegy melletti szakaszánál. Egy 40 éves nő a helyszínen életét vesztette, két kiskorú utas pedig megsérült abban a súlyos közlekedési balesetben, amely ma reggel történt Bácsfeketehegynél, a Belgrád és Horgos közötti autópályán.

A rendelkezésre álló információk szerint egy dán rendszámtáblás Citroën C4 típusú gépjármű ismeretlen okokból lerepült az útról, majd megpördült. A baleset során egy norvég állampolgár életét vesztette, ketten pedig megsérültek. Az autóban összesen heten utaztak, tehát a jármű tele volt utasokkal. A norvég állampolgársággal is rendelkező utasok török származásúak, a hét utas közül öt a gyermek. A két sérült gyermek közül az egyik még csecsemő és súlyos hasnyálmirigy-sérüléssel kezelik a kórházban, a másik sérült 7 éves és szintén súlyos sérülésekkel szállították az újvidéki gyermekkórházba.

A közlekedési rendőrség vizsgálja a szerencsétlenség okát. Az első információk szerint más jármű nem volt a közelben. A helyszínelést a Szabadkai Alapfokú Ügyészség helyettes ügyésze végezte el. A forgalom több órán át szünetelt, de a délutáni órákban helyreállt a szóban forgó szakaszon.