2024. április 27., szombat
UTÁNPÓTLÁS-LABDARÚGÁS

Adai és bajsai bajnokot avattak az FFA-ligában

Moholon befejeződött az U8-os és U10-es korosztályos teremlabdarúgó-liga
A győztes AFK A csapata (Csincsik Zsolt felvétele)

A győztes AFK A csapata (Csincsik Zsolt felvétele)

A moholi sportcsarnokban a hétvégén az utolsó fordulóval és az ünnepélyes díjkiosztóval zárult a körzeti korosztályos teremfoci FFA-liga, amelyben az U8-as korosztályban az adai labdarúgóklub, az AFK A csapata szerezte meg a bajnoki címet, az U10-es generációban a Bajsa együttese végzett az élen. A FFA (Fudbalska Futsal Asociacija) által szervezett Mohol–Zenta–Csóka–Ada–Óbecse körzetben 8-8 csapat szerepelt a tizennégy fordulós ligában, amelyet november 25-étől hétvégenként rendeztek meg.

A ligák végső sorrendje, U8-as korosztály: 1. AFK A, 2. TSC B (Topolya), 3. Becse 1918, 4. Potisje (Magyarkanizsa), 5. TSC A, 6. Bácska A (Mohol), 7. AFK B, 8. Bácska B.

U10-es korosztály: 1. Bajsa, 2. AFK A, 3. Becse 1918, 4. Bácska, 5. TSC, 6. Jedinstvo (Törökbecse), 7. AFK B, 8. Jedinstvo (Péterréve).

Dušan Radonić, a körzeti liga igazgatója, a moholi Bácska Labdarúgóklub edzője elmondta, hogy elégedett a ligaküzdelem színvonalával, és a jövőben újabb csapatokkal szeretnék bővíteni a ligában részt vevők számát. Továbbá bejelentette azt is, hogy a két bajnokcsapat részt vesz az FFA-liga országos döntőjén Zaječarban, ahol az AFK csapata március 11-én lép pályára, a Bajsa pedig március 12-én.