2024. április 25., csütörtök

Gyereknapra fel!

Topolya község Művelődési Háza idén negyedik alkalommal szervezi meg a Topolyai Gyermeknapot. A rendezvény már az elmúlt években is nagy népszerűségnek örvendett, köszönhetően a gazdag programkínálatnak. A helyi civil szervezetekkel, valamint egyéb szervezetekkel karöltve idén is érdekes, hasznos, szórakoztató napot állítottak össze.

Június 3-án, 16 órakor startol a IV. Topolyai Gyermeknap, a Felvonulási téren, ahol egészen 20 óráig garantált a felhőtlen szórakozás a legkisebbek számára. A megnyitót követően szerb nyelvű színházi előadást tekinthetnek meg a legkisebbek, majd Gyermekektől gyermekeknek elnevezéssel zenés-táncos előadás következik. 17 órától az Ovisátorban Kacagtató elnevezéssel a 0-3 éves gyermekek részére tartanak foglalkozást. Az animátorok csapata 17 és 18 óra között szórakoztatja a gyerekeket, 18 órától pedig a szegedi Grim-Busz Színház gyermekkoncertje következik. 18:30 perctől ismét Kacagtató foglalkozáson vehetnek részt a legkisebbek, majd 19 órától kerékpár és futóbicikli akadálypályán mérhetik össze ügyességüket a nagyobbak.

A programban résztvevő szervezetek idén is jelen lesznek a helyszínen, és a felállított sátrakban a gyerekeknek alkalmuk lesz egy-egy játékos foglalkozás keretében jobban megismerkedni velük. A helyszíneken pecséteket kapnak majd a gyerekek, amit a már jól ismert „útlevelükön” gyűjthetnek össze. A regisztráció alkalmával minden regisztrált egy tombolajegyet is kap, amit mindenképpen őrizzen meg, hiszen a nap végén kisorsolják a Capriolo által felajánlott kerékpárt.

Összesen tizenöt helyen lehet majd pecsétet gyűjteni. A Capriolo, Játékos kémia, Boldogságmorzsák, Arcus sátor, BETHESDA Szeretetszolgálat: Figura, Komgrad Közvállalat, Moravicai Nyári Táborok, Petőfi Sándor Cserkészcsapat, Csákis varázslatok, Akadálypálya, Elsősegély, Baba-mama sátor, Ovisátor, Topolya Község Idegenforgalmi Szervezete: Üdvözlet Topolyáról, valamint a 3+ Nagycsaládosok Egyesülete: Mesesarok elnevezésű sátra szolgál helyszínül.

Minden gyermeket és szülőt nagy szeretettel várnak egy jó kis délutáni kikapcsolódásra.