2024. április 25., csütörtök

Szelíd motorosok

Húsvéti ajándékcsomagok a hajdújárási Lurkóház védenceinek

Az Old Bikers Vojvodina Motorosklub tagjai a közelgő húsvét alkalmából csütörtökön délután ajándékcsomagokkal lepték meg a hajdújárási Lurkóház védenceit.

A gyermekek színes műsorral hálálták meg az ajándékokat a motorosoknak (Fotó: Gergely Árpád)

A gyermekek színes műsorral hálálták meg az ajándékokat a motorosoknak (Fotó: Gergely Árpád)

– Nagyon örülünk, hogy újra itt vagyunk és együtt vagyunk. A legnagyobb keresztény ünnepek alkalmából hagyományosan ellátogatunk a Lurkóházba. Így tettünk ezúttal is. Amikor ide jövünk, akkor hitre, szeretetre, jóságra, odaadásra lelünk – szólt a gyermekekhez Kikity Attila, a motorosklub alapító tagja.

A gyermekek színes programmal hálálták meg a motorosklub tagjainak az ajándékokat, amelynek során húsvéti és tavaszi verseket szavaltak és dalokat énekeltek.

(Fotó: Gergely Árpád)

(Fotó: Gergely Árpád)

Kikity Attila lapunknak elmondta, hogy nyolc éve látogatnak el a Lurkóház védenceihez húsvét alkalmából. A motorosok idén édességeket tartalmazó ajándékcsomaggal kedveskedtek a gyermekeknek. Kikity Attila azt is elárulta, hogy április 28-án egy motorostalálkozót rendeznek Hajdújáráson, amelyre 450 vendéget várnak, hat országból. Ezen a rendezvényen pénzadományokat fognak gyűjteni a Lurkóház számára.