2024. április 24., szerda

Családi vérengzés után felkötötte magát

A Pribojhoz tartozó Suvo Poljén súlyos családi dráma zajlott le, amikor a 63 éves R. T. lelőtte volt sógorát, majd pedig késsel támadt volt feleségére, annak édesanyjára és a felesége nővérére. Ezt követően magával is végzett.

R. T. ellen már korábban is tettek feljelentést családon belüli erőszak miatt. A fegyverét már lefoglalta a rendőrség, illetve fegyverbirtoklás miatt is indult ellene eljárás. Ezúttal egy karabéllyal és egy késsel a kezében ment el a volt sógorához, a szintén 63 éves R. R.-hez, és miután heves vitába keveredtek, mellkason lőtte. Az áldozatot védő volt ángyára már késsel támadt rá.

A dühös R. T. még ekkor sem állt le, kését volt felesége, a 60 éves M. T. mellkasába szúrta, majd volt anyósára, a 80 éves D. R.-re támadt, neki a kezét vagdosta össze.

A sógort és a volt feleséget az užicei kórházban megműtötték. Létfontosságú szerveik nem sérültek meg, így a tegnapi információk szerint túl vannak az életveszélyen. A volt ángy és az anyós sérüléseit a priboji kórházban látták el.

A rendőrség megtalálta az elkövetőt. Nem messze a tetthelytől felakasztotta magát.