2024. március 28., csütörtök

Pink Floyd tribute show novemberben Budapesten

Visszatér Európába a Brit Floyd, napjaink legnagyobb szabású Pink Floyd tribute show-ja: a vadonatúj, Space & Time című világkörüli turné előadása és színpadi produkciója most először Magyarországon is látható lesz november 8-án a Papp László Budapest Sportarénában.

A show a Pink Floyd 50 évét ünnepli 1965-ös megalakulásától a tavaly megjelent utolsó stúdióalbumig, a The Endless Riverig. A műsorban szerepelnek a The Dark Side of the Moon, a Wish You Were Here, az Animals, a The Wall és a The Division Bell című lemez klasszikussá vált dalai, kiegészítve néhány meglepetéssel - közölte a szervező Live Nation szerdán az MTI-vel.

Az előző, sikeres Discovery-turnét követően Damian Darlington, a Brit Floyd énekese, gitárosa és zenei rendezője a következőket nyilatkozta: A közönség reakciója egészen elképesztő. Köszönjük mindenkinek, aki eljött megnézni az előadást és már alig várjuk, hogy 2015-ben útra keljünk az újabb produkcióval.

A Brit Floyd lényege, hogy minden apró zenei részletre gondosan odafigyelve a megszólalásig rekonstruálja egy igazi élő Pink Floyd-koncert élményét. A show a Pink Floyd-életmű legjobb pillanatait kombinálja a csúcstechnológiával, hogy minden éppen olyan tökéletes legyen hangzásban, mint amilyen lenyűgöző a látványvilág - szerepel a közleményben.