2024. május 1., szerda

Indul a kempingszezon Magyarkanizsán

Június elsejétől ismét várja az üdülni, pihenni vágyókat a magyarkanizsai Tiszavirág autós- és sátorkemping. A 2011-ben felújított táborhelyen jelenleg is folynak a munkálatok, a helyszín tisztítása, hogy a jövő heti szezonnyitásra minden adott legyen a kikapcsolódásra.

Az idei évtől a Magyarkanizsa község idegenforgalmi szervezete együttműködési szerződést írt alá a Szerbiai Kempingszövetséggel, így országosan is nyilvántartott és jegyzett lett a kemping, aminek köszönhetően ez évtől már az interneten és nyomtatott reklámanyagokban is megjelenik. A táborhely kiváló kikapcsolódási lehetőséget nyújt a különböző sportolási és szabadidős tevékenységekhez, továbbá az egész kemping területén biztosított a wifi-elérhetőség, a kisebbeket pedig gyerekmedence és játszótér várja. A lakókocsival érkezők 15 kijelölt parcella közül választhatnak, a község lakosainak pedig fél áron érhetők el a bérleti díjak, illetve a velük járó szolgáltatások.

A nyitás kapcsán Krekuska Róbert, Magyarkanizsa község idegenforgalmi szervezetének igazgatója a következőket nyilatkozta:

– A tavalyi sikeres szezon után az idén még nagyobb érdeklődésre számítunk. Egyrészt folyatni fogjuk az interneten keresztül történő kedvezményes vásárlási akciónkat, melyet Szerbia egyik vezető online kuponvásárlási oldala segítségével valósítunk meg. Másrészről készülőben van egy kiadvány, amely a Duna–Körös–Maros–Tisza Eurorégióban található kedvezményes diákszállásokat és kempingeket sorolja fel. Ezért arra számítunk, hogy a régióban túrázók még nagyobb számban választanak bennünket a nyár folyamán.