2023. február 1., szerda

Vajdaság/Zombor

Fremond Árpád MNT-elnök, Sárközi István végrehajtó bizottsági elnök és Lulić Emil hivatalvezető az adományokkal (L. Móger Tímea felvétele)

Magyar könyveket a szórványba

A Magyar Nemzeti Tanács a Bethlen Gábor Alappal együttműködve nagy értékű könyvcsomagot, valamint laptopokat adományozott a zombori Bieliczky Károly Városi Könyvtárnak és fiókintézeteinek.

(Fotó: Turkál Marianna)

Sikerek az apatini rajzversenyen

Az apatini Meander képtárban megnyílt az általános és középiskolás tanulóknak, az ország minden részéről beérkező alkotásaiból álló, Amikor a kis kezek összefonódnak című tárlat.

(L. Móger Tímea felvétele)

Továbbállt a vándorzászló

Az idei Négyesfogat záróműsorát Gomboson tartották meg. A szombati eseményen vendégként jelen volt a Vajdasági Magyar Művelődési Szövetség, a Magyar Nemzeti Tanács, a Vajdasági Magyar Szövetség, a...

Farsangi bál

Gomboson február 11-én hagyományos Farsangi bált tartanak az Önkéntes Tűzoltó Testület szervezésében.A fergeteges hangulatról az Új fiúk zenekar gondoskodik.

Pilin Endre falugazdász (L. Móger Tímea felvétele)

Új év, újabb lehetőségek

A Vajdasági Agráregyesületek Szövetségének falugazdász szakszolgálata, ahogy eddig, úgy a továbbiakban is a termelők rendelkezésére áll, információnyújtásban és minden más felmerülő szakmai...