2024. június 17., hétfő

Kapcsolható eszközt a géphez!

Jól jár az idén az a gazda, aki egy időben vásárolna mezőgazdasági gépet és kapcsolható eszközt. A hét évtizedes múlttal rendelkező Agrovojvodina-Mehanizacija DOO ugyanis jelentős kedvezményeket biztosít a nemrégiben bevezetett kereskedelmi „csomagokra” – tudtuk meg Irena Samardžićtól, a cég értékesítőjétől a 91. Nemzetközi Mezőgazdasági Kiállításon. 


 

Irena Samardžić (Fotó: Dávid Csilla)

Irena Samardžić (Fotó: Dávid Csilla)

– Az idén a növényi maradványok aprításának területén újítottunk: több típusú Gladiátort is beolvasztottunk a kínálatunkba. A különböző márkájú késes hengerek mellett az elmúlt pár évben saját gyártású héderkocsikat is forgalomba helyeztünk. Emellett kiemelném a meggy betakarítására alkalmas kombájnunkat is. Vonzóak a „csomagjaink” is, hisz ezek által jelentős engedményeket biztosítunk azoknak, akik a vásárolt mezőgép mellé egyidejűleg kapcsolható eszközt is beszereznek. Példának azt a csomagot hoznám fel, amely egy 125 lóerős Deutz traktort és négyvasú Lemken ekét tartalmaz. Jelentős kedvezményeket tudunk biztosítani a raktáron levő YTO traktorokra, Pronar pótkocsikra és az Oros kombájnadapterekre is – emelte ki a kínálatból az értékesítő.

Hozzátette: a cég a YTO, a Zetor, a Deutz Fahr, a Shell, a Lemken, a Pronar, a Kongskilde, az Agroma és az Oros márkákat forgalmazza Szerbiában és külföldön is, de nem régóta az Agrostat kínálatával is rendelkeznek. A forgalmazó egész éven át a gazdák rendelkezésére áll Újvidéken, a Szentendrei út 165-ös cím alatt, de kínálatuk megtekinthető az agrovojvodina-mehanizacija.co.rs oldalon is. 

Nyitókép: Kedvező javaslatok várnak a gazdákra a „csomagban” érkező traktorra és kapcsolható eszközre az Agrovojvodinánál (Fotó: Dávid Csilla)